Yuan Jing Psycholoog

Behandeling

In Yuan Jing’s praktijk kunt u terecht voor behandeling bij:

Werkwijze

Iedereen is uniek, daarom is mijn aanpak voor iedere cliënt anders. Ik ga op zoek naar de therapievorm die het best bij u past. Met mijn therapeutische kennis en professionele ervaring zal ik samen met u naar een gewenste oplossing voor uw klachten of problemen toewerken.

Intakegesprek en vervolggesprekken

Iedere behandeling begint met een intakegesprek. Bij dit gesprek worden uw problemen of klachten geïnventariseerd. We bespreken uw doelen en verwachtingen.


Op basis van het intakegesprek stel ik het behandelplan op en plannen we samen vervolggesprekken in. Wanneer de behandeling wordt afgesloten, bepalen we in onderling overleg.

Het maken van een afspraak

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Vult u dan het contactformulier in. Ik neem daarna snel contact met u op. U kunt me ook bellen: 06-33205885. Wanneer ik in gesprek ben en de telefoon niet kan aannemen, kunt u uw boodschap en telefoonnummer inspreken. Ik zal u zo snel mogelijk terugbellen.


Ook bestaat de mogelijkheid om eerst langs te komen voor een oriënterend gesprek. Hiermee kunt u een indruk van mij en mijn werkwijze krijgen. Hierna besluiten we samen of we een intakegesprek gaan inplannen.


Als u niet op de afspraak kunt komen, kunt u mij hiervan tot 24 uur van tevoren op de hoogte brengen. Wanneer u de afspraak korter van tevoren of in het geheel niet annuleert, ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Yuan Jing MSc
Psycholoog NIP
Cognitief Gedragstherapeut i.o.
Creatief therapeut

Adres:

Bolstraschans 7

2728 ER Zoetermeer

Tel:

06-33205885 (op afspraak)

E-mail:

info@yuanjingpsycholoog.nl


KvK nr.:

58147758